İnternet Teknolojileri ve İntranet Uygulamaları Türker Cambazoğlu  - Kitap

İnternet Teknolojileri ve İntranet Uygulamaları

1. Baskı, 
Ocak 2003
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
588
Barkod:
9789756797419
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
48,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İnternet teknolojisi ve kurumlardaki her türlü iş akışı günümüzde iç içe geçmiştir. Artık öyle ya da böyle orta veya büyük ölçekli her kurum/işletme İnternet’in sağladığı olanakları kendi iş yaşamına yansıtmak zorundadır. Çünkü son derece yüksek bir rekabet baskısı vardır ve yalnızca yaşamda kalabilmek için bile, şu ana kadar izlenen iş yapma yolları terk edilerek yeni iş yapma biçimlerine geçilmesi gerektiği sezilmektedir.
İnternet teknolojilerinin kurumsal amaçlı iş akışının düzenlenmesinde kullanılmasının teknik adı intranet’tir. Dolayısıyla intranet uygulamaları, aslında İnternet teknolojisinin ve tanımlı protokolleri iş amaçlı kullanılması anlamına gelmektedir.
Rekabet şansını arttırmak ve İnternet teknolojisindeki gelişmeleri işyerine yansıtmak isteyen her yöneticinin, bilişim insanının ve yönetim bilişim (MIS) sistemi uzmanlarının okuması gereken bir eser niteliğindedir.
Üniversitelerdeki Yönetim Bilişim Sistemleriyle (MIS) ilgili derslere kaynak kitap olma özelliğinde hazırlanmış olup lisans ve yüksek lisans (master) öğrencilerine önerilir...
Bu eser İnternet teknolojilerinin, yani intranet’in, kurumlarda/işletmelerde nasıl ve ne amaçla kullanılabileceğini, rekabet üstünlükleri, en yüksek verimin alınması için nelere dikkat edilmesi gerektiği üzerinde durmaktadır.