Enine Boyuna Windows Vista Inside Out Ed Bott, Carl Siechert, Craig Stinson  - Kitap
Enine Boyuna

Windows Vista

Inside Out

1. Baskı, 
Mayıs 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x23
Sayfa:
1128
Barkod:
9789755096056
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Enine Boyuna Windows Vista, Microsoft'un yeni kuşak işletim sistemi olan Windows Vista'nın derinliklerine inin. 1128 sayfalık bu olağanüstü düzenli kaynak kitap, zaman kazandırıcı yüzlerce çözümü, sorun giderme ipucunu ve kullanışlı püf noktalarını en öz biçimde ve kolay yanıtlarla işliyor. Tamamı yararlı ve hiç kof bilgi yok!
Enine Boyuna Windows Vista ile Windows Vista'nın tüm sürümlerindeki özellikleri ve yetenekleri keşfedecek; gelişmiş kur seçenekleri ile sisteminizi yapılandırıp özelleştirecek; yeni arama ve düzenleme özellikleri ile dosyaları, klasörleri ve medya kitaplıklarını yönetecek; kullanıcı hesaplarını, parolaları ve oturum açmayı yönetip kaynaklara erişimi denetleyecek ve kablolu ya da kablosuz ağları kurup paylaşılan kaynakları yöneteceksiniz. Ayrıca Windows Internet Exprorer ayarlarını ve güvenlik bölgelerini yapılandırmayı; virüslere ve zararlı yazımlara karşı bilgisayarınızı korumak için güvenlikle ilgili temelleri yönetmeyi; sorunları giderip bilgisayarın performansına ince ayar yapmayı; kodlar ve diğer araçlarla rutin sistem bakımını otomatikleştirmeyi öğreneceksiniz. Tüm bunları öğrenirken konuyla ilgili ekran görüntüleri de anlamanızı kolaylaştıracak.
Enine Boyuna Windows Vista, bilgisayar konusunda uzman Craig Stinson ve Ed Bott ile Windows uzmanı Carl Siechert tarafından yazılmıştır. Elinizdeki kaynak kitap 1128 sayfalık içeriğiyle, Microsoft'un Windows Vista işletim sistemi üstüne olağanüstü kapsamlı bir başvuru kaynağıdır
Kitabın Konu Başlıkları
.
İleri Düzey Konularda Ayrıntılı Anlatım
.
Zaman Kazandırıcı Yüzlerce Çözüm
.
Etkin Şekilde Düzenlenmiş Kitap ve CD