KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi C: 5 S: 1 Ocak 2020 Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Kizir

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi C: 5 S: 1 Ocak 2020

1. Baskı, 
Ocak 2020
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
100
Barkod:
2148677820014
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
20,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Ürün Açıklaması
Bilindiği gibi ülkemizde hukuk fakültelerinin sayısı hayli artmıştır. Bu artışa paralel biçimde bu fakültelerin süreli yayınlarında da eskiye oranla sevindirici bir artış söz konusudur. Bu durum ülkemiz açısından sevindirici bir durum olmasına rağmen, uluslararası sosyal bilimler indekslerinde taranan, yayınladığı makalelerin etki değeri (impact faktörü) yüksek olan hukuk fakültesi dergisi oldukça azdır. Daha yolun başında olmamıza rağmen, hedefimiz sadece hakemli bir dergi olmak değil, uluslararası hakemli bir dergi olmaktır. Takdir edileceği üzere, gerek ulusal gerekse uluslararası hakemli dergi olarak indekslerde yer almak, arama motorlarında görülebilmek, belirli bir zamanın geçmesini gerekli kılmaktadır.
Biz ilk sayımızdan itibaren özellikle uluslararası indekslerin ve bibliyografya derlemelerinin aradığı ölçütlerde çıkıyoruz. Önceliğimiz ve amacımız, hukuk devleti ilkesi ve kültürüyle şekillenmiş çağdaş bir Türkiye'dir.
Diğer sayılarda buluşmak ümidiyle!...
Ürün Konu Başlıkları
.
Yükseköğretim Disiplin Sisteminde Disiplin Cezası Sebebiyle İdari Görevin Sona Ermesi Hakkında Hukuki Değerlendirmeler, Doç. Dr. Serkan ÇINARLI
.
50. Yılında Özel Misyonlar Sözleşmesi ve Diplomasi Hukuku, Doç. Dr. Anıl ÇAMYAMAÇ
.
Kamu Düzeninde İnsan Onuru ve Bireyin Kendine Karşı Korunması, Arş. Gör. Burcu TURAN
.
Kusurun Mahiyetinin Kusur İlkesine Etkisi, Arş. Gör. Fırat KORKMAZ