A'dan Z'ye Kamu İhale Sözlüğü Zülfü Kılıç, Ahmet Yeşil  - Kitap
A'dan Z'ye

Kamu İhale Sözlüğü

1. Baskı, 
Eylül 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
446
Barkod:
9786258209075
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
446,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitabımız öncelikle 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu kapsamındaki ihalelere ilişkin kavramlara / terimlere / süreçlere / kararlara ağırlık verilerek hazırlanmıştır. Ayrıca 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu yanında ihale hukuku ile ilişkili olabilecek diğer kavram ve terimlere de yer verilmiştir.
Kitabımızın A'dan Z'ye her madde başlığı altında; ilgili kavramın / terimin / sürecin açıklaması yapıldığı gibi buna ilişkin mevzuat ile Kamu İhale Kurulu kararlarına da atıfta bulunulmuştur. Ayrıca ilgili her madde başlığı altında konunun daha iyi anlaşılabilmesi açısından mevzuat açıklamalarına ve KİK kararları örneklerine de yer verilmiştir.
Böylelikle okuyucunun ihaleler ile ilgili her kavramın/sürecin manasını anlaması hedeflendiği gibi bu kavram ve süreçlerle ilgili hangi mevzuatın düzenlendiğini bilmeleri de hedeflenmiştir. Ayrıca ilgili her madde başlığı altında o madde başlığına örnek teşkil edebilecek Kamu İhale Kurulu kararlarına yer verilmesi ile konunun doğru bir şekilde anlaşılması sağlanmak istenmiştir.
Kitapla İlgili Kategoriler