3D Studio Max 3 Boyutlu Modelleme ve 3D Studio Barış Yücel Turhan  - Kitap

3D Studio Max

3 Boyutlu Modelleme ve 3D Studio

2. Baskı, 
Nisan 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
411
Barkod:
9789944711425
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Günümüzde kullanılan en güçlü ve en popüler 3D grafik yazılımı olan 3D Studio Max, mimarisinin gelişmeye açık ve kolay öğrenilebilir olması nedeniyle birçok sektör tarafından tercih edilmektedir. Mimarlık, bilgisayar oyunları, filmler, tıbbi, hukuki ve bilimsel canlandırmaların da aralarında bulunduğu birçok ticari ve sanatsal uygulamada kullanılmaktadır.
Bu alanlardan hangisinde çalışıyor olursanız olun, 3Ds Max ve bu kitap sizler içindir.3Ds Max programını kullanarak gezegenler, harabeler, kahramanlar oluşturabilir ya da kendi cennetinizi kurabilirsiniz.
Hayal gücünüzü 3D animasyonlara yansıtırken kurallara bağlı kalmak zorunda değilsiniz!3Ds Max yazılımı ile üretim öncesi sunumlarda, gerçekçi görüntülerle işinizin sonuçlarını üretime geçmeden önce gösterebilirsiniz. Bu nedenle 3Ds Max yazılımının kullanım alanları çok geniş bir yelpazeye sahiptir. 3Ds Max kullanıcılarına ve 3Ds Max’e ilgi duyan ve başlamak isteyenlere de hitap eden bu kaynak kitapta modelleme teknikleri, malzeme, ışık, kamera özellikleri pratik ve tüm render işlevleri ile anlatılmaktadır.
3Ds Max on binlerce komutu ve parametreyi içeren çok güçlü bir program olduğu için, kullanıcı başlangıçta bu komut ve parametre okyanusunda kaybolabilir, hatta boğulma tehlikesi geçirebilir!
Bazen de pek çok imkânın farkına bile varmayabilir, çünkü araçların çoğu program ilk açıldığı anda görülmez, bu araçlar program içerisinde saklı, fakat çok iyi organize edilmiştir. Bu kitap 3Ds Max’in arayüzüyle barışmanızı ve bu arayüzden maksimum verim almanızı sağlayacaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Adım Adım Uygulamalı Konu Anlatım
.
Bina Oluşturma Örnekleri
.
Yeni Özellikler ve Pratik Teknikler
.
Çatı Oluşturma Örnek Uygulamaları
.
3D ve 2D Çizim Teknikleri
.
Oda ve İç Mekan Tasarımı
.
Modifiers–Değiştiriciler
.
Kapı, Pencere, Kartonpiyer
.
Malzeme Editörü Endüstriyel Tasarım Örnekleri
.
Gerçekçi Görsel Malzeme Hazırlama Teknikleri