Nazari ve Tatbiki Ceza Hukuku Cilt: IV Uluslararası Ceza Hukuku – Devletlerarası Ceza Hukuku Ord.Prof.Dr. Sulhi Dönmezer, Prof. Dr. Sahir Erman  - Kitap

Nazari ve Tatbiki Ceza Hukuku Cilt: IV

Uluslararası Ceza Hukuku – Devletlerarası Ceza Hukuku

14. Baskı, 
Ocak 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
358
Barkod:
9789753536523
Kapak Türü:
Ciltli
Yayınevi:
Fiyatı:
540,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Nazari ve Tatbiki Ceza Hukuku, 14. Bası dört cilt olarak yayınlanmıştır. Önceki basıların her üç cildinin içeriği, yeni ciltlerde değiştirilmiş. Birinci cilt, "giriş, tarihçe, kaynaklar, TCK'nın uygulanmasına ayrılmış, eskiden var olan suçun kanuni ve maddi unsurları ikinci cilde aktarılmış, ikinci cilt "Suçun unsurları, teşebbüs, suçların birleşmesi ve iştirak" konularına ilişkindir. Üçüncü cilt ise "cezalar, güvenlik tedbirleri, infaz"a ayrılmış. Dolayısıyla Dördüncü ciltte, önceki yıllarda, üçüncü ciltte bulunan "Uluslararası Ceza Hukuku, Devletlerarası Ceza Hukuku" daha genişletilerek inceleme konusu olmuştur. Böylece önemli ve ceza hukukunun bu temel kitabının içerik ve kapsamı daha da genişletilerek dördüncü cilt yayınlanmıştır.
Biz, her dört cildin kitap kapakları üzerinde adları bulunan, Prof. Dr. Koksal Bayraktar, Prof. Dr. Feridun Yenisey, Prof. Dr. Timur Demirbaş, Prof. Dr. Durmuş Tezcan, Prof. Dr. Serap Keskin Kiziroğlu, Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu, Prof. Dr. Hamide Zafer, Doçent Dr. Pınar Memiş Kartal, Doçent Dr. Eylem Aksoy Retornaz, Doçent Dr. Haluk Toroslu, Doçent Dr. Hasan Sınar, Doçent Dr. Murat Önok, Dr. Öğretim Üyesi Barış Erman, Dr. Öğretim Üyesi Fulya Eroğlu, Ar. Gör. Şölen Çakıroğlu, bizleri yetiştiren değerli büyüklerimize karşı görevimizi yapmanın mutluluğu içinde bulunmaktayız.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Uluslararası Topluluk ve Ceza Hukuku
.
Uluslararası Ceza Hukuku
.
Devletlerarası Ceza Hukuku
Kitapla İlgili Kategoriler