Anatomi ve Fizyoloji Elaine N. Marieb  - Kitap

Anatomi ve Fizyoloji

5. Baskı, 
Ocak 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
1048
Barkod:
9786053207382
Kapak Türü:
Ciltli
Kitabın Fiyatı:
749,00
İndirimli (%10):
674,10
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Anatomi ve Fizyoloji'yi hem eğitimciler hem de öğrenciler için bütünleşik, doğru ve birbiriyle bağlantılı hale getirmek için beşinci basım, daha önceki dört basımın niteliklerinin güçlü yönleri üzerine temellendirilen, metin ve görsellerde yapılan değişiklikler ile muazzam bir revizyon sunuyor.
Beşinci basımda yapılan değişikliklerin hepsi, bugünün öğrencilerinin ihtiyaçlarına göre ayarlanmış, kitaptaki anahtar kavramları öğrenmeyi onlar için mümkün olduğunca kolay hale getirmeyi amaçlamış. Anahtar kavramlar, bu derslerin materyal miktarının çok fazla olmasından dolayı önemlidir. Genişletilmiş görsel program. Tekrarlayan isteklere cevap olarak dokuz yeni odak şekli sunulmuş. Öğrenmeyi arttırmak amacıyla birçok yeni fotoğraf – histoloji, kadavra ve diğerleri – bu basım için titizlikle seçilmiş.
Beşinci basıma genel olarak bakıldığında, dinamik, üç boyutlu ve gerçeğe uygun görseller, kullanışlı dramatik görüntüler ve perspektifler ile canlı, doygun renkler üzerine kurulduğunu görebilirsiniz. Geliştirilmiş metin sunumu. Dördüncü basımda başlatılan ve öğrencilerin anahtar kavramlar üzerine odaklanmasını sağlayan yeni metin özellikleri beşinci basımda korunmuş ve genişletilmiş. Bu basımda, öğrencilerin öğrenmesi hedeflenenler, bölüm boyunca başlıklarda görülebilirken bölümlerin sonuna bazı yeni Kendinizi Değerlendirin soruları eklenmiş.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Vücudun Organizasyonu
.
Vücudun Sarılması, Destek ve Hareketi
.
Vücudun Düzenlenmesi ve İntegrasyonu
.
Vücudun Düzeninin Sürdürülmesi
.
Devamlılık