Örgütlerde Duygusal Yetenekler Çalışma ortamında Duyguların Akıllıca Yönetimi Prof. Dr. Halit Keskin, Prof. Dr. Ali Ekber Akgün, Yrd. Doç. Dr. Süreyya Yılmaz  - Kitap

Örgütlerde Duygusal Yetenekler

Çalışma ortamında Duyguların Akıllıca Yönetimi

2. Baskı, 
Eylül 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
190
Barkod:
9786053204664
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
154,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Örgütlerin farklı kişiliklere sahip çalışanlarının davranışlarını ortak örgütsel amaçlar doğrultusunda akıllıca yönetme becerisi, diğer yeteneklerini de daha etkili kullanmalarını ve sürdürülebilir rekabet üstünlüğü elde etmelerini sağlamaktadır. Ancak örgütler için önemli bir sürdürülebilir rekabet üstünlüğü sağlayan duygusal yeteneklerin örgütsel hayattaki yapısını, özelliklerini ve etkilerini anlamaya yönelik bir kaynak bulunmamaktadır.
Bu noktada Örgütlerde Duygusal Yetenekler kitabı, duyguların kolektif olarak vuku bulduğu ve akılcı düşüncelerle bir arada var olmasının kaçınılmaz olduğu örgütsel hayatta, duyguların akıllıca yönetimini sağlayan duygusal yeteneklerin önemini vurgulayarak ulusal yazında önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Bunun yanı sıra, insanoğlunun kalıtsal doğasının bir parçası olan duyguların asla göz ardı edilmemesi gereken iş hayatında, yöneticiler ve örgüt çalışanlarının örgütsel kararlarını verirken, stratejilerini oluştururken ve günlük örgütsel faaliyetlerini yürütürken faydalanabilecekleri teorik ve pratik bir bilgi kaynağıdır.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Sosyal Zeka
.
Duygusal Zeka
.
Örgütlerde Duygu Kavramı
.
Örgütsel Yetenekler
.
Örgütsel Duygusal Yetenek