Beslenme Yalanları ve Gerçek Bilim Tim Spector  - Kitap

Beslenme Yalanları ve Gerçek Bilim

1. Baskı, 
Ekim 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
400
Barkod:
9786056722189
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
99,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Tim Spector, Londra'daki Kings College'da Genetik Epidemiyoloji Profesörüdür. Spector, Beslenme Yalanları ve Gerçek Bilim'de beslenme biçimleri üzerine doğru bilinen yanlışları düzeltmek için bilimsel verilere başvuruyor ve yerinde sorularla okuyucularını aydınlatmayı hedefliyor.
Kitap, bilimsel gelişmeler sayesinde ortaya çıkan gerçekleri ve mikrobiyolojinin gizli dünyasını keşfediyor ve yağ, kalori, vitamin ve besin maddeleri hakkındaki yaygın yanlış anlamaları açıklığa kavuşturuyor. Tim Spector, kişisel mikroplarımızı nelerin harekete geçirdiğini ve etkileşimlerini açıklayarak modern beslenmenin karmaşıklığını kavramamıza ve bedenlerimizde doğal dengeyi yeniden kazanmamıza yardımcı oluyor. Spector, en yeni keşifleri, aydınlatıcı bilim ve kendi vaka incelemelerini karıştırarak saçmalıklardan vazgeçip bunun yerine dengeli bir diyet, sağlıklı bir mide ve bakımlı bir vücut için çeşitliliği benimsememiz gerektiğini ortaya koyuyor.
Yalana dayalı ipe sapa gelmez bilgilerle yanlış beslenmek yerine bilimsel gerçeklere dayalı ve dengeli beslenmenin ne demek olduğunu öğrenmek istiyorsanız Tim Spector'un sağlam kanıtlara dayalı bu muhteşem eserini mutlaka okumalısınız.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler