KPSS – A Grubu Tüm Kadrolar Mülakat Hukuk – İktisat – Maliye – Muhasebe Serhat Güven, Altuğ M. Köktaş, Veysel Özer, Nuri Demetgül  - Kitap
KPSS – A Grubu Tüm Kadrolar

Mülakat

Hukuk – İktisat – Maliye – Muhasebe

Serhat Güven, (Editör)Altuğ M. Köktaş, (Editör)Veysel Özer, (Editör)Nuri Demetgül (Editör)

1. Baskı, 
Mart 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
513
Barkod:
9786058488120
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Her ne kadar mülakat aşamasına gelmekle zaten başarılı olduğunuz ortadaysa da, gerçek mutluluğu ancak istediğiniz kuruma atanıp o ilk maaşı aldığınızda yaşayacaksınız. Bu mutluluğu yaşayabilmenize katkı sağlayabilmek için mülakat kitabı titiz bir değerlendirme ve özen ile hazırlanmıştır. Kitaptaki sorular bir günlük bir aylık bir zaman diliminin değil, yaklaşık 10 yıllık bir birikimin sonucu olarak seçilmiştir.
Mülakat aşamasına gelmiş olan sizlerin bilgi düzeyi ve birikiminin üst seviyede ve yeterli düzeyde olduğu kesin. Ancak, bu aşamada her ne olursa olsun kendinizi nasıl ifade ettiğiniz ve söze ne şekilde başladığınız, o kadar bilgi içerisinde hangisini seçip kullandığınız son derece önemli. İşte bu kitabın amacı, bir mülakatta kullanılması gereken o doğru bilgi ve cümleleri sizin hizmetinize sunmak ve çalışmalarınızın karşılığını gerçek anlamda almanızı sağlamaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Hukuk
.
İktisat
.
Maliye
.
Muhasebe