Gıda Analizleri Yrd. Doç. Dr. Canan Dokuzlu Hecer  - Kitap
3. Baskı, 
Şubat 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
299
Barkod:
9786056196508
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
.
Gıda Kontrolü
.
Gıda Maddelerinde Yapılan Bazı Temel Kimyasal Analizler
.
Süt ve Süt Ürünlerinin Analizleri
.
İçme ve Kullanma Suları Analizleri
.
Yemeklik Yağlar ve Analizleri
.
Et ve Et Ürünleri Analizleri
.
Un ve Unlu Mamüllerdeki Analizler
.
Konserve Analizleri
.
Alkolsüz İçecek Analizleri
.
Alkollü İçeceklerin Analizleri
.
Bal Analizleri
.
Mikrobiyolojik Analizler