Karma Yöntemler Araştırması Alana Yönelik Bir Kılavuz Vicki L. Plano Clark, Nataliya V. Ivankova, Doç. Dr. Ömay Çokluk Bökeoğlu  - Kitap

Karma Yöntemler Araştırması

Alana Yönelik Bir Kılavuz

1. Baskı, 
Nisan 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
360
Barkod:
9786053208556
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
245,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu uygulamalı kitap, karma yöntemler araştırması alanını ve farklı bakış açılarını anlamaya yönelik özgün bir sosyoekolojik çerçeve sunmaktadır. Çerçeveyi kullanarak aşağıdaki konulara ilişkin temel bazı soruları ele almaktadır: Karma yöntemler araştırma süreci nedir? Karma yöntemler araştırması nasıl tanımlanır? Neden kullanılır? Hangi desenler mevcuttur? Karma yöntemler araştırması diğer araştırma yaklaşımlarıyla nasıl kesişir? Karma yöntemler araştırmalarında nitelik ne anlama gelir? Karma yöntemler araştırması kişisel, kişiler arası ve sosyal bağlamlarda nasıl şekillenir?
Karma yöntemler araştırması alanında ortaya çıkan konulara, bakış açılarına ve tartışmalara odaklanan bu kitap, öğrencilerin, akademisyenlerin ve araştırmacıların kendi araştırma uygulamalarını şekillendirmek için bu söylemleri tanımlamasına, anlamasına ve bunlara katılmasına yardımcı olur.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler