Red Book 2012 Enfeksiyon Hastalıkları Komitesi Raporu (Vademecum 2014 Hediyeli) Prof. Dr. Ateş Kara, Prof. Dr. Ergin Çiftçi, Doç. Dr. Hasan Tezer  - Kitap

Red Book 2012 Enfeksiyon Hastalıkları Komitesi Raporu

(Vademecum 2014 Hediyeli)

29. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
1058
Barkod:
9786056474170
Kapak Türü:
Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Red Book pratisyenler için aşılama ve enfeksiyon hastalıkları ile ilgili en iyi kaynaktır. Pediatrik enfeksiyon pratiği hızla değişmektedir. Pratisyenliğin kısıtlı zaman aralığında hızlı bir şekilde yeni aşılar, aşılama önerileri, yeni gelişen enfeksiyon hastalıkları, yeni tanı modaliteleri ve tedavi önerileriyle ilgili güncel bilgiye ulaşmak önemlidir. Amerikan Pediatri Akademisi (APA) Enfeksiyon Hastalıkları Komitesi ve Red Book editörleri en güncel ve doğru bilgiyi Red Book’un bilinen pratik formatında sağlamayı hedeflemiştir.
Red Book online (www.aapredbook.org) kitabın baskıları arasındaki 3 yıllık sürede güncellenerek APA ve diğer önemli kurumların yeni öneri ve tespitlerine ulaşma şansını sunarak, Red Book’un değerini artırmaktadır. Bir diğer önemli kaynak, enfeksiyon hastalıklarıyla ilgili yeni genişletilmiş ve güncellenmiş görüntüler, klasik radyolojik örnekler ve güncel epidemiyolojik veriler sunmasıyla Red Book online görsel kütüphanesidir.