Adım Adım Visual Web Developer 2008 Step By Step Eric Griffin  - Kitap
Adım Adım

Visual Web Developer 2008

Step By Step

1. Baskı, 
Ekim 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
308
Barkod:
9789755096339
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adım Adım Visual Web Developer 2008, modern ve dinamik Web siteleri tasarlamak, Web hizmetleri ve ASP.NET denetimleriyle bütünleşik, veriye dayalı sayfalar yaratmak için Visual Web Developer 2008 ile ilgili temel programlama bilgilerini uygulamalı olarak öğreneceğiniz, kolay anlaşılır ve kapsamlı bir kılavuzdur. Kitabın ekinde yer alan CD, alıştırmaları yaparken kullanacağınız örnek kodları içermektedir. Kitap içindeki ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır.
Adım Adım Visual Web Developer 2008 ile örnek bir Web portalı tasarlayın ve site güvenliğini yapılandırmayı, uyumlu bir görünüm için Master Pages (Ana Sayfalar) kullanmayı, bir stil sayfasını ASP.NET sayfasına bağlamayı ve stiller uygulamayı, daha çok esneklik ve sürdürebilirlik için sunucu denetimlerini kullanmayı, HTML ve JavaScript düzenleme yeteneklerini bir araya getirmeyi, bir veritabanı oluşturmayı ve yönetmek için bir kullanıcı arayüzü tasarlamayı, bir Web hizmeti yapılandırmayı ve bunu bir ASP.NET sayfasında kullanmayı, Microsoft Popfly mashup’ları sitenize yerleştirmeyi ve hiçbir kod yazmadan API ve veriler ile birleştirmeyi öğreneceksiniz.
Adım Adım Visual Veb Developer 2008 Microsoft’un kendini kanıtlamış ADIM ADIM öğrenme yöntemiyle, Visual Web Developer’da uzmanlaşın.