Türk Ceza Hukuku Genel Hükümler Sinan Sakin  - Kitap

Türk Ceza Hukuku Genel Hükümler

8. Baskı, 
Ocak 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
406
Barkod:
9786257483322
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
245,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu baskıda da gerek daha önceki baskılarda gerek diğer kitaplarda olduğu gibi aday odaklı bir çalışma yapmayı tercih ederek kendimizi sizin yerine koymak suretiyle nelere ağırlık vermemiz gerektiğini tespit etmeye çalıştık. Ayrıca çalışmanın odak noktasına ÖSYM'nin son yıllardaki soru tarzını alarak çalışmayı genişleterek hazırladık ve bu sınavlarda sorulan sorulara kitap da uyarlama şeklinde ilgili bölüm sonunda yer verdik.
Kitabı en güncel kaynaklarla zenginleştirdiğimiz gibi yine en güncel Yargıtay kararlarına çalışmada yer vermeye gayret edilmiş. Buna ek olarak, kitap da "Uygulama Notu" şeklinde kutucuklara yer vererek uygulamada karşımıza çıkan olayları "Soru Avcısı" MİHENK kitabında yaptığımız gibi sınavda sorulabilecek hâle uyarlanarak sunulmuş.
Öte yandan, kitabın 8. baskısında da karekod tekniği kullanılmış. Böylece çalışırken sıkıldığınız, dikkatinizin dağıldığı yerlerde karşınıza çıkacak karekodu akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden okutarak, tercihinize bağlı olarak, konu ile ilgili videoyu izleyebilecek veya ilgili haberin kaynağına doğrudan ulaşabileceksiniz.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Ceza Hukuku Genel Olarak
.
Türk Ceza Kanunu'nun Uygulama Alanı
.
Suç
.
Yaptırım Hukuku
.
Konu İle İlgili Çıkmış Sorular