Bilişim Teknolojilerinin Kullanımının İş Sözleşmesi Taraflarının Fesih Hakkına Etkisi Dr. Öğr. Üyesi Efe Yamakoğlu  - Kitap

Bilişim Teknolojilerinin Kullanımının İş Sözleşmesi Taraflarının Fesih Hakkına Etkisi

1. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
277
Barkod:
9786257953160
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
130,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bilginin toplanması, işlenmesi, depolanması ve kullanılmasını sağlayan teknolojiler yanında kişiler arası iletişime imkan tanıyan ve bünyesinde birçok farklı özellik taşıyan cihaz ve yazılımlar artık hayatımızın vazgeçilmez birer parçası haline gelmiştir. Günümüzde dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı cep telefonları vasıtasıyla kişilerin bilgiye ulaşması ve iletişimi zaman ve mekan sınırlaması olmadan rahatlıkla gerçekleşebilmektedir. Öte yandan bu gelişmeler, iş ilişkilerinde yeni sorun alanlarını da ortaya çıkarmıştır.
Bilişim teknolojilerinin iş ilişkisinin kurulmasından sona ermesine kadar her aşamasında tartışılmaya değer birçok sorun alanı bulunmakla birlikte bu çalışma, "iş sözleşmesinin feshi" konusuna odaklanmaktadır. Bu kapsamda başta bilgisayar ve internet kullanımı olmak üzere bilişim teknolojilerinin kullanımının işçi ve işverenin fesih hakkına etkisi Yargıtay kararları ve doktriner tartışmalar ışığında sistematik bir şekilde ele alınmış.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Genel Bilgiler
.
Bilişim Teknolojilerinin Kullanımı Çerçevesinde İşverenin Fesih Hakkı
.
Elektronik İzleme Uygulamaları ve Genel Olarak Bilişim Teknolojilerinin Kullanımının İşçinin Fesih Hakkına Etkisi
Kitapla İlgili Kategoriler