İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi İbrahim Durgut  - Kitap

İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi

3. Baskı, 
Ocak 2024
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
446
Barkod:
9786059029544
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
475,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitabın amacı, Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi ile akıcı ve kalıcı bir yöntemle kelime dağarcığını geliştirmeye yardımcı olmaktır. Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi, formatı ve ilk defa bu kitapta kullanılan yeni tarz alıştırmaları ile kullanıcıya özgün, örgütlü, anlamlı ve bol tekrarlı bir çalışma imkânı sunacaktır.
İngilizcede çok önemli bir yer tutan prefixes – ön ekler, bases – tabanlar çalışması kitap da ayrıntılı ve organize olarak verilmiş. Bu bölümün çalışılmasının ardından öğrenci ilk defa karşılaştığı bir kelimenin anlamını kolaylıkla tahmin edebilecek ve söz konusu kelimeyi ön eki ve tabanı yardımıyla kalıcı olarak öğrenebilecektir.
Her sayfadaki 6 alıştırma öğrenmenin temelini oluşturan Bilişsel Öğrenme aşamaları: Bilgi, kavrama, uygulama, analiz, sentez ve değerlendirme dikkate alınarak hazırlanmış. Bir ünitede bir kelime en az 6 en çok 9 kez değişik alıştırmalarla karşımıza çıkmaktadır. Yine bilgilerin kısa süreli bellekten bilgilerimizin depolandığı uzun süreli belleğe aktarılmasında karşımıza çıkan 3 önemli etken, aşama olan tekrar, anlamlandırma ve örgütleme Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi kitabımızda başarıyla uygulanmış.
Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi kitabı Lise, LYS 5, YDS öğrencilerinin yanı sıra İngilizce bölümlerinde ya da hazırlık sınıflarında okuyan üniversite öğrencilerinin de kelime öğrenmesine büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
Kitabımız formatı gereği kalıcı olarak kelime öğrenmeye uzun ve kısa vadede cevap verecek şekilde tasarlanmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler