Adobe InDesign CS4 Kolektif  - Kitap

Adobe InDesign CS4

1. Baskı, 
Ocak 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
420
Barkod:
9789756675465
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adobe InDesign CS4 Yetkili Eğitim Kılavuzu ile dergiler, haber bültenleri ve broşürler için mizanpajlar oluşturmayı, Adobe PDF dosyaları ve zengin etkileşimli belgeler oluşturmayı öğrenebilirsiniz. Yüksek çözünürlükle basılacak ve Internet ortamında yayınlanacak dosyalar hazırlayabilirsiniz.
Uygulamalı yazılım eğitim kitapları içinde en çok satan dizi olan Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe yazılımlarının özelliklerini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenizde size yardımcı olur. Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Systems Incorporated'ın, Adobe ürünleri konusundaki uzmanların desteğiyle geliştirilen resmi eğitim dizisi olması sebebiyle, diğer kitaplarda ya da eğitim programlarında olmayan bir özelliğe sahiptir.
Adobe InDesign CS4 Yetkili Eğitim Kılavuzu 14 ders içermektedir. Kitap, InDesign ile mizanpaj hazırlamak için gereken temel konuları kapsamakta ve programı daha üretken bir şekilde kullanmanızı sağlayacak sayısız ipucu ve teknik içermektedir. Kitabı basından sonuna kadar takip edebilir veya sadece ilginizi çeken dersleri inceleyebilirsiniz.