Evde Kolay Masaj Mario Paul Cassar  - Kitap

Evde Kolay Masaj

1. Baskı, 
Temmuz 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
112
Barkod:
9789755095592
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Çok eski zamanlardan beri hem tedavi hem de rahatlama yöntemi olarak uygulanan masaj, günümüzde de, günlük hayatın stres ve gerginliğinden doğal yollarla arınmak isteyenlerin ilk tercihi. Kan dolaşımını hızlandıran, gevşemeyi sağlayarak sinir sistemini dengeleyen ve organlarımızın daha iyi çalışmasını sağlayan masajın kendi içinde incelikleri, püf noktaları var. Bu kitap masaj yapmanın inceliklerini anlatmakla kalmıyor, yanlış uygulamalara da dikkat çekiyor.
Tüm hareketlerin fotoğraflarla anlatıldığı Evde Kolay Masaj, baştan ayağa tüm bedeni kapsayan masaj önerilerinde bulunuyor. Kendi kendine masaj yapmanın inceliklerini anlatan kitap, hamilelik döneminde yaşanan bel ve sırt ağrılarının masaj yardımıyla nasıl hafifletilebileceğine de değiniyor.
Gevşeme için “hafif”, kan dolaşımını hızlandırmak için “orta yoğunluklu”, kaslardaki tutulmayı gidermek için ise “yoğun” olarak gruplandırılan masaj hareketleri, Evde Kolay Masaj kitabını, her an el altında bulunması gereken, vazgeçilmez bir rehbere dönüştürüyor.