SPK Temel Düzey Soru Bankası Lisanslama Sınavlarına Hazırlık  Dr. Şenol Babuşcu, Dr. Adalet Hazar, Dr. Sedat Yenice, Mahmut Ceylan  - Kitap

SPK Temel Düzey Soru Bankası

Lisanslama Sınavlarına Hazırlık

4. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
631
Barkod:
9789759138417
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Sermaye Piyasası Kurumu tarafından SPK Lisanslama Sınavları, her dönem güncel gelişmeleri de kapsayacak şekilde konuları içermektedir. Teorik olarak konulara hazırlanan sınava girecek adayların en çok ihtiyaç duyduğu konulardan birisi de bol soru çözümü olmaktadır.
Hem sınav pratiğini geliştirmek, hem zaman ayarlamasını konusunda deneyimi artırmak, hem de aynı konuyu farklı bakış açıları ile sorulmuş sorular üzerinden tekrarlayarak hatırlamak, bilgilerin kalıcılığı açısından büyük önem taşımaktadır.
Sermaye Piyasasına ilişkin son 1 yılda çok önemli mevzuat değişiklikleri yapılmıştır. 15 Ekim 2013 tarihine kadar yapılan tüm Sermaye Piyasası Kanunu’na ilişkin Sermaye Piyasası Kurumu'nun düzenleme ve Yönetmelik değişiklikleri dikkate alınıp, yeni soru ilaveleri da yapılarak genişletilen Temel Düzey Soru Bankası kitabı, adayların ihtiyaçları göz önüne alınarak revize edilmiştir.
Bu bakış açısından hareketle Temel Düzey Lisanslama Sınavları kapsamında yer alan 9 ayrı konu için 5’i ayrıntılı çözümlü, 5’i de cevaplı olmak üzere toplam 10 testten oluşan bu kitap genel olarak 2.200 adet soruyu kapsamakta olup, güncel 4. baskısı hazırlanmıştır.
Kitapla İlgili Kategoriler