Adobe Flash CS4 Osman Gürkan  - Kitap

Adobe Flash CS4

1. Baskı, 
Ağustos 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
451
Barkod:
9789758878598
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
34,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap ile Adobe Flash CS4 Professional programını tanıyacaksınız. Flash ile neler yapabileceğinizi, yaptıklarınızın ne işe yaradığını öğreneceksiniz. Kitabın içerisinde sürekli vurguladığım bir olay var. Flash programını çok iyi kullanmak çok iyi animasyonlar yapacağınız anlamına gelmez. Çünkü çok iyi animasyonlar yapabilmek için ön şart sanatçı ruhuna sahip olmanızdır. Eğer böyle bir ruha sahip değilseniz mutlaka bu vasıflara sahip kişilerle ortak çalışmalar yapmanız gerekir.
Kitaptaki konular bir sistematik içinde hazırlanmıştır. Konuların sıralarını takip etmeniz daha iyi öğrenmeniz için yararlı olacaktır. Ancak bir miktar bilgisi olanlar konuları birbirinden bağımsız çalışabilir.
Kitapta bol bol uygulamalara yer verilmiştir. Sıkılmadan uygulamaları tek tek uygulayın. Lütfen hiçbir adımı atlamayın. Buradaki uygulamaların hepsi defalarca denenerek kitaba konulmuş ve hepsi istenen sonucu vermektedir. İstediğiniz sonucu alamazsanız mutlaka bir adımda hatanız vardır. Tekrar yaptıklarınızı gözden geçirin.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Giriş ve Temel Bilgiler
.
Çizim Araçları
.
Renkler ile Çalışmak
.
Bitmap Grafikler ile Çalışmak
.
Metinler ile Çalışmak
.
Katmanlar ile Çalışmak
.
Semboller ve Kütüphaneler ile Çalışmak
.
Efektler ile Çalışmak
.
Animasyonlar
.
Classic Tween Olayı
.
Motion Tween Olayı
.
Shape Tween Olayı
.
Ters Kinematik
.
Eylemler
.
Butonlar
.
Publish