Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Prof. Dr. Şahsene Anar  - Kitap

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

5. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
492
Barkod:
9786052471593
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
220,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir.
Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Etin Beslenmedeki Önemi
.
Etin Histolojik Yapısı
.
Ette Kesme Sonrası Görülen Değişiklikler
.
Etlerin Soğutulması
.
Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammadde ve Katkı Maddeleri
.
Sucuk Üretim Teknolojisi
.
Pastırma, Kavurma, Konserve, Döner, Jöle ve İşkembe Füme Dil Üretim Teknolojileri
.
Etlerin Pişirilmesi
Kitapla İlgili Kategoriler