Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Ocak 2020 / 5. Baskı / 492 Syf.
Fiyatı: 47.00 TL
3 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir.

Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Etin Beslenmedeki Önemi
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesme Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması
Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammadde ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Döner, Jöle ve İşkembe Füme Dil Üretim Teknolojileri
Etlerin Pişirilmesi
Barkod: 9786052471593
Yayın Tarihi: Ocak 2020
Baskı Sayısı:  5
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 492
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Ayşin Şen
Kasım 2019
37.00 TL
Sepete Ekle
Ali Bahadır ...
Ekim 2019
50.00 TL
Sepete Ekle
Aytekin Özer
Eylül 2018
50.00 TL
Sepete Ekle
Ambrose Blacklock
Haziran 2018
28.89 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020

 


×
Değerli Okuyucularımız,
Ülkemizde hızla yayılan Covid-19 salgını nedeniyle İstanbul Çağlayan, Kartal ve BAM Adliyesi Şubelerimizin faaliyetleri 23 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak durdurulmuştur.
Kitap ihtiyacınızı karşılayabilmek için İstanbul Şişli ve Ankara Strazburg Cad. Şubelerimiz Salı ve Perşembe günleri saat 9:00 – 17:00 arasında hizmet vermeye devam edecektir.
Ayrıca web sitemizden vereceğiniz siparişleriniz aksamadan gönderilmeye devam edecektir.
Bu sıkıntılı süreci kısa sürede atlatmasını ve hastalığa yakalanan herkesin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.