Step Up Advanced English Vocabulary Gürcan Günay, Mustafa Demir  - Kitap

Step Up Advanced English Vocabulary

2. Baskı, 
Mayıs 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
377
Barkod:
9786055270551
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, İngilizce öğrenim sürecinde en zahmetli ve en çok sabır gerektiren kelime edinim sürecine yepyeni, sistemli ve sonuç odaklı bir yaklaşım getiriyor. Kitapta sözcük türleri – fiil, isim, sıfat, zarf, deyimsel fiil ve bağlaçlar – ayrı bölümler halinde sunuluyor. Bu durumda her bölümde yalnızca bir şeye tam olarak odaklanabiliyor ve çalışırken kullanım sıklığı açısından özel olarak seçilmiş sözcükler üzerinde sizi başarıya adım adım taşıyacak özel bir çalışma sürecine dahil oluyorsunuz. Hedef olarak seçilmiş sözcükleri anlamlı cümle ve metin bütünlüğü içinde defalarca ve üstelik eş anlamlarıyla birlikte görme şansı buluyor ve birbirleriyle ilişkilendirmek suretiyle kalıcı olmasını sağlayabiliyorsunuz.
Her bölümde yalnızca bir kelime türü (örn. sadece isim türü sözcükler) için seçilmiş sık kullanıma sahip sözcükleri eş anlamlı diğer sözcüklerle bir arada defalarca görüp inceleyerek kalıcı öğrenme imkanı yakalamış oluyorsunuz. Ayrıca herhangi bir bölümü çalışırken, o bölümde ihtiyaç duyabileceğiniz hemen her şeyi (ayrıntılı açıklama içeren testler, hedef odaklı özel sözlükler, eş anlam grupları, alıştırmalar, testler vb.) yine o bölümün içinde özel ekler halinde sunulmuş olarak bulabiliyorsunuz.
Kısacası, bu kitapta etkili ve kalıcı kelime öğrenme sürecinize katkı sağlayabilecek hemen her şeyi bir arada bulabiliyorsunuz. Bu kitap sizleri YDS İngilizce, TOEFL ve IELTS başta olmak üzere ileri düzey İngilizce bilgisi gerektiren her türlü sınava ve ileri düzey İngilizce bilgisini ön koşul olarak koyan ortamlara hazırlayabilecek şekilde özel olarak tasarlanmış.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler