Otojen Gevşeme Egzersizi Dietrich Langen  - Kitap

Otojen Gevşeme Egzersizi

1. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
128
Barkod:
9789752562097
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
300,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Modern hayatta bazen günde defalarca sıkıntıya gireriz. Kimi zaman geriliriz, "İmdat!" diye bağırmak gelir içimizden. Yahut bir şeylere öfkeleniriz. Gözümüz hiçbir şey görmez olur. Can sıkıntısı, enerji düşüklüğü, kasvet...
Oysa böyle bir anda yapılması gereken şey, birkaç dakikalığına bir köşeye çekilmek... Sakince bir yere oturmak, "beden zırhınız"dan soyunup şöyle bir içinize bakmak... Âdeta bir sihir yapmış gibi oluyorsunuz, etkisini hemen görüyorsunuz.
Wilhelm Reich'ın ve H. S. Schultz'un çalışmalarına dayanan tojen Gevşeme Egzersizi, Avrupa'da 90 yıldır "bedene yönelik psikoterapi metodu" olarak başarıyla uygulanıyor. Yani, insanlara, nefes teknikleri, uzuvları kasıp gevşetme çalışması ve kendi kendine telkin cümlelerinin de yardımıyla psikoterapi uygulamak öğretiliyor.
Yapılan araştırmalar, metodun başarısını kanıtlıyor. Otojen Gevşeme Egzersizi sayesinde kısa sürede rahatlamak ve güç toplamak mümkün. Düzenli uygulandığında stresten kurtulup sigarayı bırakabilir ve uyku düzensizlikleri başta olmak üzere birçok psikosomatik sağlık sorununuza şifa bulabilirsiniz.
Kitapla İlgili Kategoriler