MCSE Exam 70–224 (Microsoft Exchange 2000 Server Uygulama ve Yönetimi Eğitim Paketi) Kay Unkroth  - Kitap

MCSE Exam 70–224

(Microsoft Exchange 2000 Server Uygulama ve Yönetimi Eğitim Paketi)

0. Baskı, 
2001
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19×23.5
Sayfa:
1113
Barkod:
9789755092928
Kapak Türü:
Ciltli
Fiyatı:
0
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
MCSE Exam 70–224 Microsoft Exchange 2000 Server Uygulama ve Yönetimi Eğitim Paketi, Microsoft Exchange 2000 Server'da yüksek düzeyde profesyonellik kazanmak isteyen bilgisayar uzmanları için yazılmıştır. Bu Eğitim Paketi, Exchange 2000 Server uzmanı olmak, işlerini daha iyi yapmak, kariyerinde ilerlemek ve yeni iş fırsatları edinmek isteyenler için doğru kaynaktır. Eğitim Paketi'mizin hedef kitlesi, Installing, Configuring, and Administering Microsoft Exchange 2000 Server adlı Microsoft Certified Professional (MCP) 70–224 sınavına girecek kişilerle, Microsoft Exchange 2000 Server'ı tasarlama, planlama, uygulama ve destekleme görevleri olan bilgi teknolojisi (BT) uzmanlarıdır.
MCSE Exam 70–224 Microsoft Exchange 2000 Server Uygulama ve Yönetimi Eğitim Paketi, bir kendi başına eğitim kılavuzudur. Bölümler halinde düzenlenmiş kitabın her bölümü, sunulan becerileri kullanmanız ya da anlatılan uygulama parçasını keşfetmeniz için uygulamalı alıştırmalar içeren derslere ayrılmıştır. Bu resmi Microsoft çalışma kılavuzuyla, kuruluşunuzu yeni nesil iletişim ve işbirliği olanaklarına taşımayı öğrenir; modüler ders sistemi ve uygulamalı alıştırmalarla çalışarak, ilerleyişinizi ölçmenize yardım eden özetler ve bölüm sonu tekrar sorularıyla öğrendiklerinizi pekiştirerek, Microsoft Exchange 2000 Server'ı yüklemek, yönetmek ve sorunlarını gidermekle ilgili pratik deneyim kazanır; bir yandan gerçek yaşamdaki sistem destek becerilerini kazanırken, aynı zamanda MCSE olma yolunda önemli bir sınav olan MCP Exam 70–224'e hazırlanırsınız.
Bu Eğitim Paketi ile Exchange 2000 Server'ı yüklemeyi ya da bu sürüme yükselmeyi; Active Directory hizmetlerini, yönetici gruplarını ve Public Folder çözümlerini yapılandırmayı; Microsoft Outlook ve Outlook Web Access gibi istemciler dağıtmayı; e–posta, Instant Messaging ve Chat için alıcı nesneleri yapılandırmayı; iletişimdeki bağlanma sorunlarını gidermeyi; istemciler, yönlendirme, yabancı posta sistemleri ve sunucular arasındaki bağlantı sorunlarını çözmeyi; v.3 sertifikaları, sanal sunucular ve Key Management Server'ı kullanarak sunucu güvenliğini güçlendirmeyi; Microsoft Web Storage System'ı yönetmek dahil, iletişim, işbirliği ve takvim hizmetlerini iyileştirmeyi; sistem ve kullanıcı verileri için bir yedekleme ve kurtarma planı geliştirmeyi öğrenirsiniz.
MCSE Exam 70–224 Microsoft Exchange 2000 Server Uygulama ve Yönetimi Eğitim Paketi, ekinde 2 adet de kılavuz CD vardır. CD'lerden biri, Microsoft Exchange 2000 Enterprise Server'ın 120 günlük deneme sürümünü içerir. Ek Ders Malzemeleri CD'si ise kitap boyunca kullanılabilecek çok çeşitli bilgi yardımlarını içerir. Çoklu ortam gösterileri, örnek yardımcı programlar ve uygulamalı alıştırmalarda kullanılan dosyalar bu ektedir. Ayrıca kitabın orijinal İngilizcesinin e–kitap biçimi de, çeşitli görüntüleme seçenekleriyle bu CD'de çevrimiçi olarak bulunur.
MCP sınavı amaç ve hedeflerine yönelik, bu 1180 sayfalık kapsamlı kendi başına eğitim kılavuzu, Microsoft Exchange 2000 Server için vazgeçilmez bir başvuru kaynağınız olacaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Microsoft Exchange 2000 Server'a Giriş
.
Microsoft Windows 2000 ile Tümleşme
.
Microsoft Exchange 2000 Server Mimarisi
.
Microsoft Exchange 2000 Server Yüklemesini Planlamak
.
Microsoft Exchange 2000 Server Yüklemek
.
Kümelenmiş Ortamlarda Microsoft Exchange 2000 Server
.
Microsoft Outlook 2000 Dağıtma
.
MAPI–Tabanlı İşlemciler
.
Internet–Tabanlı İstemci Erişimi
.
Sunucu Yapılandırmasını Yönetmek
.
SMTP Taşıma Yapılandırması
.
Gelişmiş Güvenlik Uygulamak
.
Lotus Notes Bağlantısı
.
Novell Group Wise Bağlantısı