Soru – Cevap Gelir Uzman Yardımcılığı Hukuk – İktisat – Maliye – Muhasebe Serhat Güven, Altuğ M. Köktaş, Veysel Özer, Nuri Demetgül  - Kitap
Soru – Cevap

Gelir Uzman Yardımcılığı

Hukuk – İktisat – Maliye – Muhasebe

1. Baskı, 
Mart 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
366
Barkod:
9786058488151
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bugüne kadar ki gelir uzman yardımcılığı sınav soruları incelendiğinde, soruların KPSS formatından daha zor olmadığı hatta bazı soruların defalarca aynı şekilde sorulduğu görülmektedir. Ancak dikkatli bir soru analizi yapıldığında sınav sorularının kapsamının son derece geniş olduğu da açık bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Örneğin hukuk içerisindeki her bir alandan çok farklı noktalardan sorular gelmektedir. Bu durum sadece hukuk değil, sınavın tüm alanları için geçerlidir.
Bu kitabın amacı, daha önceden sahip olduğunuz bilgi birikimini en kısa ve en doğru şekilde bu sınava da yansıtarak, gelir uzman yardımcısı olarak mesleki kariyerinize başlamanıza katkı sağlamaktır.
Bu amaçla kitap hazırlanırken son 10 yılın gelir uzman yardımcılığı sınav soruları tek tek incelenmiş ve bu sorular merkez alınarak her bir alan için sınavda gelebilecek soru ve cevaplara kitapta yer verilmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Hukuk
.
Anayasa Hukuku
.
İdare – İdari Yargılama Hukuku
.
Medeni Hukuk
.
Borçlar Hukuku
.
Ticaret Hukuku
.
İcra Ve İflas Hukuku
.
İktisat
.
Maliye
.
Muhasebe