Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
>
Temel Mutfak Bilgisi
Misafirperverlik Endüstrisin'de
Temel Mutfak Bilgisi
Ahmet Kaya
0. Baskı,
2000
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16×23.5
Sayfa
Sayısı
:
281
Barkod
/ ISBN
:
9789759372002
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Yazarın Kendi Yayını
Kitabın
Fiyatı:
0
₺
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitapla İlgili Kategoriler
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
Kitabın
Fiyatı:
0
₺
Temin süresi 2-3 gündür.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller
Gülizar Akkuş
Coğrafya ve Lezzet
Önder Yayla
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Türkiye'nin Yadigar Lezzetleri
Binali Kılıç
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil