Herkes İçin LabVIEW – 2 Jeffrey Travis, Jim Kring  - Kitap

Herkes İçin LabVIEW – 2

1. Baskı, 
Aralık 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
528
Barkod:
9786053646365
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bir mühendis ya da araştırmacı iseniz kullandığınız cihazların bilgisayar bağlantı noktası olmasına rağmen program satn almaya bütceniz yetmediğinden onları bilgisayarla kontrol etmek yerine manuel olarak kullanmak zorunda kalmışsınızdır. Bazen de satın aldığınız cihazlarla gelen programların ihtiyacınıza tam olarak cevap veremediğini görmüşsünüzdür. Kimi zaman sıradan bir ölçümü yapmak için basit bir ölçüm aracına ciddi paralar ödemişsinizdir. Belki içimizden bazıları kendi cihazını yapmak ve cihazları bilgisayarla kontrol etmek için bir programlama dilini öğrenmeye kalkmış ve öğrenmiştir de. Lakin özellikle kodların metin şeklinde yazıldığı bir araştırmacı olmak için de kendi programınızı kendiniz yazabilmelisiniz.Bu zorunluk ve buna karşın bu işin zorluğu LabVIEW'i dünyaya getirmiştir.
LabVIEW ile herhangi bir programlama altyapınız olmasa bile kısa sürede laboratuvarınızda ihtiyaç duyacağınız programlarınızı kendiniz yazabilirsiniz. Kodlar, metin yerine akış diyagramı şeklinde oluşturulduğundan LabVIEW 'in öğrenilmesi kolay ve görselliği yüksektir. LabVIEW birçok avantajından dolayı bugün ünlü araştırma laboratuvarlarının ve fabrikaların vazgeçilmez bir parçasıdır.
Herkes için LabVIEW kitabı hıızlı ve kolay bir şekilde LabVIEW'i öğrenmenizi ve bu konuda uzmanlaşmaya başlamanızı sağlayacaktır. Bu kitap, değişik teknikleri size göstermek için ilave örnekler ve alıştırmalar sunmakla beraber LabVIEW hakkında başka bilgi kaynakları sunmakta ve LabVIEW uygulamalarının açıklamalarını bulundurmaktadır. Lütfen kitabın ekindeki CD'de bulunan programları açın, inceleyin, kullanın ve üzerinde değişiklik yapın.