After Effects CS3 ve Görsel Efekt Uygulamaları Ayhan Okatalı  - Kitap

After Effects CS3 ve Görsel Efekt Uygulamaları

0. Baskı, 
Şubat 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x23
Sayfa:
394
Barkod:
9789944711128
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Görsel efekt kavramı sinema, televizyon, reklamcılık, Internet ve mobil iletişim sektöründen, interaktif(etkileşimli çoklu ortam) uygulamalara kadar geniş bir yelpazede karşımıza çıkmaktadır.
Görüntülü iletişim, sesli iletişimden farklı olarak göze, dolayısıyla görme duygusuna hitap ettiğinden, iletişim teknoloji ve araçlarının yanı sıra görsel tasarım olgusunu da gerekli kılıyor. Doğal olarak, klasik anlamdaki görsel tasarım uygulamaları da bilgisayar destekli görsel tasarıma dönüşmek durumunda kalıyor.
After Effects CS3 ve Görsel Efekt Uygulamaları adlı kitap 2D compositing, animasyon ve efekt tasarımı konusunda başarılı bir yazılım olan After Effects’le ilgili Türkçe kaynak, kitap, tutorial vs.nin yok denecek kadar az olması sebebiyle yazıldı.
Kitabın grafik tasarım, animasyon, videografi, video kurgu, görsel efekt, web tasarım, etkileşimli CD tasarım uygulamalarıyla uğraşan amatör ve profesyonel kişilerle, iletişim ve güzel sanatlar fakültelerinin görsel sanatlar, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı bölümlerindeki öğrencilere yönelik After Effects için temel kaynak olarak kurgulandı.