Hayvan Çiftliği George Orwell  - Kitap

Hayvan Çiftliği

52. Baskı, 
Mart 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
12x19
Sayfa:
160
Barkod:
9789750719387
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Kitabın Fiyatı:
65,00
İndirimli (%15):
55,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Distopik romanlarıyla ünlenen İngiliz Yazar George Orwell tarafından 1945 yılında yayımlanan Hayvan Çiftliği adlı roman, masalsı atmosferinin altında derin bir sistem eleştirisi barındırıyor. Fabl türünde kaleme alınan eser, yazarın 1984 adlı romanıyla birlikte en geniş kitlelere ulaşan yapıtları arasında yer alıyor. Ön yüzünde bir çiftlik ve içinde yaşayan hayvanları konu edinen roman; devletleri, yönetim biçimlerini ve toplumları sembolik olduğu kadar sade bir anlatımla ele alıyor.
Orwell'in çağdaş klasikler arasında değerlendirilen Hayvan Çiftliği romanı, dünya edebiyatının en dikkat çekici hiciv romanları arasında bulunuyor. Romanının alt metninde birden fazla yönetimin olumsuz yönüne yer veren yazar, ana temasını sosyalizm eleştirisi üzerine kuruyor. Orwell, ideoloji bakımından kendisi de sosyalizme eğilimli olmasının yanı sıra romanında totaliter yönetime meydan okuyor.
Dünyanın En Gerçek ve Sıra Dışı Çiftliğinde Dolaşmaya Hazır Olun!
Tüm zamanların en popüler kitapları bir tık uzağınızda! Hayvan Çiftliği'ni hala okumadıysanız hemen şimdi sepetinize ekleyin. George Orwell'i bugün en çok okunan yazarlar arasında yer almasını sağlayan bu romanı okurken, gerçek tarihin alternatif bir versiyonuyla karşılaşacaksınız.
En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!
Kitapla İlgili Kategoriler