KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi Sınavlarında Hazırlık Yazar Belirtilmemiş  - Kitap
KPSS

Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi

Sınavlarında Hazırlık

1. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
770
Barkod:
9786053300229
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Devlet Memurları Kanunu'nun uygulanmasına esas teşkil eden kariyer ve liyakat prensipleri devlet memurlarına, yaptıkları hizmetler için lüzumlu bilgilere ve yetişme şartlarına uygun şekilde, sınıfları içinde en yüksek derecelere kadar ilerleme imkanını sağlamayı ve bu sistemin eşit imkanlarla uygulanmasında devlet memurlarına güvence vermeyi amaç edinir.
Diyanet İşleri Başkanlığı, söz konusu kariyer ve liyakat prensiplerine uygun olarak, istihdam ettiği memurlarının objektif kriterler doğrultusunda kariyer yapmalarını, hizmet basamaklarında ilerleme ve yükselmelerini sağlamak üzere çeşitli sınavlar uygulamaktadır.
Bu sınavları 2014 Güz döneminden itibaren KPSS - DHBT 1 ve 2 olarak ÖSYM'ye yaptıracaktır. Karacan Yayıncılık bu sınavlar için her biri alanında uzman yayın kurulu üyelerince titizlikle hazırlanan, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın sınav müfredatını kapsayan en fazla soru ve bilgiyi sınav türlerine göre sistematik biçimde sunan KPSS - DHBT 1 ve 2 ad altında tek kitapla sizlere yardımcı olmaya çalışmaktadır.