Data Anayasa Soru Bankası Turgut Meşe  - Kitap

Data Anayasa Soru Bankası

1. Baskı, 
Ocak 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
306
Barkod:
9786055001988
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yeni baskısı yapılan Anayasa Soru Bankası, ÖSYM'nin yaptığı son değişiklikler doğrultusunda güncellenmiştir. Bu güncellemeler yapılırken Anayasa soru sayısının on ikiden on beşe çıkarılması, anayasa hukuku, temel hukuk kavramları ve idare hukuku soru sayısının üçer soru olarak değiştirilmesi ayrıca güncel konulardan altı soru sorulması gibi son değişiklikler dikkate alınmıştır.
Anayasa bilgileri sınavın önemli ve belirleyici bir bölümünü teşkil etmektedir. Anayasa bilgilerinizi geliştirmek ve zihninizde uzun süre tutabilmek için önce konuları büyük bir dikkatle okumalı, sonra da bol bol soru çözmelisiniz. Dikkatli bir konu çalışma sürecinden sonra soru çözme etkinliği bilginin kalıcı olmasını sağlar.
Bu kitapta, sınavda çıkmış anayasa sorularının tipik karakteriyle birebir özdeş sorular yer almaktadır. Temel hukuk bilgileri, kurum ve kuruluşların görevleri, ulusal ve uluslararası teşkilatların görevleri, sosyal yaşamımızı yakından ilgilendiren yasalar, ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş/gelecek önemli güncel gelişmeler ve sınavda sorulması muhtemel bazı ulusal ve uluslararası olaylar hakkında en pratik yoldan bilgi edinmek istiyorsanız bu yeni ve seçkin eseri iyi değerlendirmelisiniz.
Kitapla İlgili Kategoriler