YDS Restatement and Translation Gürcan Günay, Mustafa Demir  - Kitap

YDS Restatement and Translation

1. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
291
Barkod:
9786055270889
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Restatement (Eş Anlamlı Cümleyi Bulma) ve Translation (Çeviri) sorularının daha kolay nasıl çözüleceğine ilişkin taktik ve stratejilerin yanı sıra, bu tarz örnek soruların örnek çözümlerini ayrıntılı açıklamalarıyla bulabileceksiniz. 2011 yılından itibaren formatı değişen ve daha zor bir sınav haline gelen YDS sınavında toplam 4 Restatement ve 6 Translation sorusu sorulmaktadır.
YDS Restatement & Translation kitabında, bu iki soru tipine ilişkin farklı stratejilerin ayrı ayrı sunulduğu ve örnek soruların açıklamalı çözümleriyle anlatıldığını göreceksiniz. Her örnek soruda ve o soruya ait açıklamalı çözümde, o tip sorulara dair olası değişik farklı yaklaşımlara tanık olacak ve bu yönde kendinize strateji belirleme ve geliştirme fırsatı bulacaksınız. Taktik ve stratejik çalışmayı takiben, her iki bölümde de 10’arlı sorudan oluşan özgün soruların yanı sıra geçmiş yıllara ait KPDS ve ÜDS sınavlarından seçilmiş çok sayıda testte becerilerinizi sınama ve geliştirme imkanı bulacaksınız. Ayrıca bu testlerin hemen ardından o teste ait bütün soruların açıklamalı taktik çözümleri de öğretici olmak üzere sizlere sunulmuştur.
YDS Restatement & Translation kitabında üç test bölümü vardır. İlk bölümde Restatement (Eş Anlamlı Cümleyi Bulma), ikinci ve üçüncü bölümlerde Translation (Çeviri) soruları, ayrı ayrı İngilizce’den Türkçe’ye ve Türkçe’den İngilizce’ye olacak şekilde farklı testlerde sunulmuştur. Böylelikle her soru tipini ayrı ayrı çalışma imkanına sahip olacaksınız.