Yönetim Stratejileri Pazarlama Reklam Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları Yönetimi Stratejileri Sevim Koçer  - Kitap

Yönetim Stratejileri

Pazarlama Reklam Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları Yönetimi Stratejileri

1. Baskı, 
Mart 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
292
Barkod:
9786055100728
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yönetim Stratejileri kitabı bir iletişim yönetimi kitabı olarak da düşünülebilir. Çünkü örgüt misyonunun gerçekleştirilmesinde üst yönetimin belirlediği stratejiler; ancak örgütün diğer düzeylerindeki yönetici ve çalışanlar ile etkili bir iletişim kurularak, motive edilerek ve ikna edilerek başarılabilir. İşletme yöneticisi aynı zamanda iyi bir iletişimci ve lider olmak zorundadır. Yönetici kurumu için tasarladığı vizyonu ve stratejileri çalışanlarına benimsetmelidir.
Yönetiminin başarılı bir stratejik yönetim süreci yürütmesi için işletme stratejilerinin belirlenmesi aşamasında, tüm yönetim ve çalışanların katılımını ve desteğini alması gerekir. Tüm örgüt personeli örgütün misyonunu, vizyonunu ve amaçlarını bilir ve benimserse, stratejilerin başarılmasına destek verir. Örgütlerin işlevsel birimleri, üst yönetim tarafından hazırlanan işletme stratejilerine uygun ve entegre olarak kendi bölümlerinin amaçlarını ve stratejilerini belirleyecek ve uygulayacaktır.
Yönetim Stratejileri kitabı İletişim Fakültesi öğrencileri için ders materyali oluşturma kaygısı taşıdığından işletmenin iki temel işlevi olan üretim yönetimi ve finansman yönetimi stratejileri kapsam dışı bırakılmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Stratejik Yönetim Sürecine Kavramsal Çerçeve
.
Stratejik Pazarlama Yönetimi
.
Reklam Yönetimi Stratejileri
.
Stratejik Halkla İlişkiler Yönetimi
.
Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi