Bilgisayarlı Genel Muhasebe ve Dönem Sonu İşlemleri Süleyman Uzunköprü  - Kitap

Bilgisayarlı Genel Muhasebe ve Dönem Sonu İşlemleri

1. Baskı, 
Ocak 2007
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
20x24
Sayfa:
428
Barkod:
9789758406487
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bilgisayarlı Genel Muhasebe ve Dönem Sonu İşlemleri muhasebe mesleğinin, teknolojik gelişmelere ayak uydurması ile birlikte Bilgisayar ve Muhasebe ayrılmaz ikili olmuşlardır. Kitabımız, ülkemizde en çok kullanılan muhasebe programlarından Eta 7.7 ve link 9a programının en pratik kullanımı hakkında bilgiler içermektedir. Bilgisayarlı Muhasebenin anlatıldığı kitabımızda sade bir anlatım benimsenmiş ve konular genel muhasebe işlemleri sırası ile anlatılmıştır.
Özellikle kullanıcıların merak ettiği Beyanname düzenleme, Dönem Sonu İşlemleri ve Muhasebe Programlarından Excel'e veri aktarma konuları üzerinde de durulmuş olup, pratik bir anlatım dili kullanılmıştır. Bilgisayarlı Muhasebe ile ilgili pek çok örnek bulunan kitabımız, vazgeçemeyeceğiniz bir başvuru kaynağı olacaktır. Tek düzen Hesap Planına da geniş yer verilerek Bilgisayar ile muhasebenin iç içe anlatımı hedeflenmiştir. Bilgisayarlı Muhasebe dersleri anlatılırken her bir örnek hem eta hem link programı üzerinden anlatılmıştır.
Böylece elinizde bulunan bu kitap Muhasebe mesleği ile ilgilenen her kesime hitap edebilme özelliği kazanmıştır. Konular anlatılırken aşırı detaylardan kaçınılmış, özetler halinde anlatılmıştır.