Yurtdışı Gezilerinde Pratik İngilizce Diyalogları Ayşın Ceyhan  - Kitap

Yurtdışı Gezilerinde Pratik İngilizce Diyalogları

1. Baskı, 
Kasım 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
361
Barkod:
9789756751084
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yurtdışına ülkemizden çıkış sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Gerek İngilizce konuşulmayan Avrupa ülkeleri olsun, gerek okyanus aşırı ülkeler olsun; hemen hemen tüm ülkelerde İngilizce iş ve gezi turizminde ana dil olarak kullanılmaktadır.
Ancak yurtdışına giden turistlerin çoğu, belli bir düzeyde teorik İngilizceleri olmalarına rağmen iş konuşmaya geldiğinde kilitlenirler ve bildiklerini unuturlar. Çünkü kullanılan konuşma dili öğrenilen gramer ve kelimelerden çok farklıdır.
Oteldeki bir sorunun anlatılamaması, restoranda bir siparişin verilememesi, kaybolan valizin havaalanında bulunamaması, uçakta bir su dahi istenememesi yapılan geziyi oldukça zevksiz bir hale dönüştürebilir.
Bu kitap çok kolay ve basit cümleler ile bir ziyaretçinin yurtdışında temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde hazırlanmış bir rehberdir. İçinde çok sayıda bir gezi boyunca karşılaşabileceğiniz senaryolardaki tüm İngilizce diyaloglar; yazılışı, Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile verilmiştir. Kitap, diğer pratik kitaplardan farklı olarak bir senaryoyu parçalar halinde değil, tümüyle vererek okuyucu tüm gezi boyunca olabilecek diyaloglara hazırlamaktadır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Havaalanı Diyalogları
.
Uçak Diyalogları
.
Otel Diyalogları
.
Restoran Diyalogları
.
Yönler
.
Taksi–Para–Zaman–Araba Kiralama Diyalogları
.
Alışveriş Diyalogları
.
Acil Durumlar
.
Sözlük