2014 Adalet ve Hukuk Devleti, Uluslararası Sempozyum Justice And Rule Of Law, İnternational Symposium 2014 Yazar Belirtilmemiş  - Kitap

2014 Adalet ve Hukuk Devleti, Uluslararası Sempozyum

Justice And Rule Of Law, İnternational Symposium 2014

1. Baskı, 
Aralık 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
20x27
Sayfa:
274
Barkod:
9786051465326
Kapak Türü:
Ciltli
Fiyatı:
220,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Adalet ve Hukuk Devleti konulu Uluslararası Sempozyum, 8-9 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul, Four Seasons Bosphorus'ta, uluslararası hukuka küresel ölçekte yön veren isimlerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Alanlarında uzman kişilerin konuşmacı olarak iştirak ettiği sempozyum, ulusal ve uluslararası tanınmış kuruluş ve üniversitelerin katkılarıyla düzenlenmiştir.
İki gün süren bu sempozyum da adalet ve hukuk devleti müesseselerinin, temel hak ve hürriyetlerin korunması, kuvvetler ayrılığının tesisi ve gerçek bir hukuk devleti olmanın ekonomi ve kalkınmaya etkisi gibi konuların farklı yönleriyle tartışılması, dünyadaki başarılı uygulamalar hakkında bilgi edinilmesi ve nihayetinde ülkemiz için entelektüel bir birikim oluşturulmasını hedeflenmiştir.
Bu kitap içerisinde sempozyum süresince gerçekleştirilen konuşma ve panellerin metinleri, çevirileri ve fotoğrafları ile birlikte sempozyumun Türk basınında yarattığı etkinin bazı yansımalarını bulabilirsiniz.