İngilizce YDS Deneme Sınavları M. Fatih Adıgüzel  - Kitap

İngilizce YDS Deneme Sınavları

4. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
695
Barkod:
9786055270384
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap KPDS sınavından belli bir puan almak zorunda olan ancak test çözerken yanlış yaptığı sorularda çaresiz kalanlar için... Kitabı kullanırken sözlük karıştırmak zorunda kalmayacaksınız. Çünkü, soru kökleri ve seçeneklerdeki sözcükler, her bir sınavın ardından Detaıled Key (ayrıntılı cevap anahtarı) bölümlerinde verilmiştir. Bu öğretmene bağlı kalmayı ve sözlük gereksinimini en aza indirecektir.
Detaıled Key bölümlerinde her bir soruyla ilgili her şey tüm çıplaklığıyla gözle önüne serilmekte olup bu açıklamalar sorulan anlama konusunda tüm tereddütleri giderecek biçimde ayrıntılıdır. İleri düzeyde İngilizce bilenler bu kadar ayrıntılı cevap anahtarını gereksiz bulabilirler. Ancak bu bölümler her seviyedeki bireyin gereksinimine cevap verecek şekilde düşünülmüştür. Hangi soruda hata yapacağımız belli olmadığından hata yaptıkça bakabileceğimiz bir referans kaynağı olarak tasarlanmıştır. Amaç her bir deneme sınavını yaptıktan sonra sözlük açmadan hatalarınızı kontrol etmek ve gereken sözcükleri öğrenmektir.
Ayrıntılı cevap anahtarlarında Diğer Notlar başlığı altında her bir sorunun seçeneklerindeki önemli görülen sözcükler ve dilbilgisi kalıpları açıklanmıştır. Ayrıca testlerin son kısmını oluşturan metin okuma sorulan için parçaya ait sorular açıklanmadan önce Parça ile ilgili notlar başlığı altında parçada geçen sözcük ve sözcük gruplarının parça bağlamındaki anlamları verilmiştir. Bazı sözcüklerin tekrar tekrar yazılması bilinçli olarak yapılmıştır. Sözcüğü ilk görüşte öğrenemeyenler için sözcükle karşılaşma sıklığı artırılmaktadır.