Konu Anlatım Videolarıyla Zenginleştirilmiş Kavram Öğretiminde Web 2.0 Yrd. Doç. Dr. Zeynep Tatlı  - Kitap
Konu Anlatım Videolarıyla Zenginleştirilmiş

Kavram Öğretiminde Web 2.0

1. Baskı, 
Nisan 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
360
Barkod:
9786053188209
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
284,00
İndirimli (%10):
255,60
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitap temel olarak kavram öğretimi, fen eğitiminde kavram öğretim araçları ve bu araçların Web 2.0 uygulamaları olmak üzere üç ana kısım ve 22 bölümden oluşmaktadır.
Kitap kapsamında kullanıcıya kavram öğretim aracı tanıtılmış, tanıtılan kavram öğretim aracı ile hazırlanan fen alanına özgü örnek uygulamalar sunulmuştur. Ardından Web 2.0 araçları ve bu araçlar kullanılarak alanda materyal geliştirme örnekleri üzerinde durulmuştur. Geliştirilen örneklerin hangi Web 2.0 aracı ile nasıl geliştirildiğine dair videolara ise karekod desteğiyle erişmek mümkündür.
Kitabın temel amacı, kavram öğretiminde kullanılan öğretim materyalleri ve bu materyalleri bilgisayar ortamında kolaylıkla hazırlanabilmesini mümkün kılan Web 2.0 araçlarını aynı çatı altında toplayarak okuyucuya sunmaktır. İlgili öğretmen adayı, öğretmen ve araştırmacıların bu kitapta yer alan Web 2.0 araçlarını kullanarak kendi öğretim materyallerini yeni nesil öğrenenlerin özelliklerine uygun, kolay ve pratik bir şekilde hazırlayabilmeleri hedeflenmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)