Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı:50 Ocak 2014 Prof. Dr. Bahri Öztürk

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı:50 Ocak 2014

1. Baskı, 
Ocak 2014
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
50
Barkod:
1309432714011
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
10,00
Stoktan hemen gönderilir.
Ürün Açıklaması
Fasikül dergisinin Ocak ve Şubat sayıları Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezimiz bünyesinde düzenlenen Ulusal, Bölgesel ve Uluslararası Hukukta Kadının Şiddetten Korunması Sempozyumu’nda sunulmuş ve tercüme edilmiş bildirilerden oluşan özel sayılardır. Açılış Konuşması bölümünde Uluslar arası Kadın Hukukçular Derneği eş başkanı Rosa Valentino’nun açılış konuşma metnin ardından; Bildiriler bölümünde ilk olarak Bintou MBAYE’ye ait Senegal’de Kadınların Şiddete Karşı Mücaedelesi üzerine değerlendirmeler yer almaktadır.
Ardından Maître Djénéba DIOP SIDIB’e ait Mali’de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Kadınların Yasal Olarak Korunması hakkındaki tebliğ, Rosine Antoinette BELA EYEBE’ye ait Kadına Yönelik Şiddete Karşı Korumaya İlişkin Uluslararası Sözleşmelerin Kamerun Tarafından Uygulanması üzerine tebliği, son olarak da Kahina Bougache’e ait Cezayir’de Kadına Yönelik Şiddet konulu tebliğ yer almaktadır. (Önsöz’den)
Ürün Konu Başlıkları
.
A.D.G.I – Associazione Donne Giuriste Italia, Avv. Rosa Clelia VALENTINO
.
Senegal’de Kadınların Şiddete Karşı Mücadelesi, Bintou MBAYE
.
Mali’de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Kadınların Yasal Olarak Korunması, Maître Djénéba DIOP SIDIBE
.
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Korumaya İlişkin Uluslararası Sözleşmelerin Kamerun Tarafından Uygulanması, Rosine Antoinette BELA EYEBE
.
Cezayir’de Kadına Yönelik Şiddet, Kahina BOUGACHE