III. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresi Bildirileri Kitabı Cilt: 1 9 – 12 Ekim 2019 Antalya Prof. Dr. Hakan Hakeri, Cahid Doğan  - Kitap

III. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresi Bildirileri Kitabı Cilt: 1

9 – 12 Ekim 2019 Antalya

1. Baskı, 
Aralık 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
1225
Barkod:
9786053009221
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
472,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kongrede toplam 119 bildiri sunulmuş. Kongrede, aynı anda 5 salonda, 38 Türkçe ve 9 İngilizce olmak üzere toplam 47 oturum gerçekleştirilmiş. Bunların dışında ayrıca 4 de kurs ve yine büyük ilgi gören uzmanlarına sorun oturumu yapılmış. Keza kongreye ilk kayıt yaptıran 50 katılımcıya sunulan vaka çalışması oturumu da ülkemizde bu alanda ilk defa yapılan bir çalışma olarak büyük ilgi görmüş. Bu suretle kongre ülkemizde gerçekleştirilmiş olan tüm zamanların en kapsamlı hukuk kongresi olmuş.
Bodrum ve Antalya da yapılan tıp hukuku kongrelerin de bildirileri yayınlanmış; ancak bildirilerin toplanması bir yılı bulmuştur. Bu kez kongre öncesinde bildirilerin hazır olması istenmiş ve bu bildirilerle bu kitap ortaya çıkmış. Böylece kongre ile aynı yıl içinde kongre kitabının da birinci cildini çıkarmak mümkün olmuş. Tıp hukukunun ülkemizdeki gelişimi açısından büyük katkılar sağlayacağına inanılan bu yayın ile kongrede sunulan tebliğlerin geniş kitlelere de sunulması imkânı sağlanmış olacak. Bu yayının bir başka önemi de, kongrede aynı anda birçok salonda yapılan sunumlar nedeniyle bütün sunumları takip edememiş olan katılımcılara sunumlara ulaşma imkânının sağlanmasıdır.
(Önsözden)
Kitapla İlgili Kategoriler