Master Algoritma Pedro Domingos  - Kitap

Master Algoritma

1. Baskı, 
Şubat 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x24
Sayfa:
413
Barkod:
9786059200240
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
"Alanın önde gelen uzmanlarından birinin elinden çıkmış harika bir kitap. Yapay Zekâ'nın hayatınızı nasıl değiştireceğini merak ediyorsanız bu kitabı okuyun."
-Sebastian Thrub, Stanford Üniversitesi'nde araştırma profesörü, Google X'in kurucusu, sürücüsüz otomobilin mucidi-
"Son derece önemli ve faydalı bir kitap. Yapay öğrenme, hayatımızda ve işimizde zaten çok önemli ve gittikçe daha çok önem kazanıyor. Sonunda Pedro Domingos bu konuyu açık ve anlaşılır bir şekilde yazdı."
-Thomas H. Davenport, Babson College, öğretim görevlisi ve Competing on Analytics ve Big Data at Work kitaplarının yazarı.-
"Ticari kullanımda öngörücü analiz olarak bilinen yapay öğrenme, dünyayı değiştiriyor. Bu büyüleyici, kapsamlı ve ilham verici kitap, bir yandan teknik uzmanlığı olmayan okuyuculara derin bilimsel kavramları tanıtırken, bir yandan da en çok umut vaat eden araştırma yönelimlerini ortaya koyan yeni ve sağlam bir perspektifle uzmanlara hitap etmeyi başarıyor. Gerçekten de nadir bir mücevher."
-Eric Siegel, Predictive Analytics World'ün kurucusu ve Predictive Analytics kitabının yazarı.
"Yapay öğrenme konusuna iddialı, kapsamlı bir tanıtım … kolay anlaşılır ve bilgilendirici… Domingos, zekâsı, vizyonu ve uzmanlığıyla bilgisayarların kendi kendine öğrenmesine imkân tanıyan programların nasıl tasarlandığını açıklıyor. Okuyucular ... büyüleyici anlayışlar keşfedecek."
-Kirkus Reviews-
(Tanıtım Bülteninden)