Konu Anlatımlı YDS Sınav Stratejileri (2 Kitap) Rıdvan Gürbüz, Suat Gürcan  - Kitap
Konu Anlatımlı

YDS Sınav Stratejileri

(2 Kitap)

20. Baskı, 
Ocak 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
1018
Barkod:
9786054775835
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, iyi çalışan bir adaya çıkmış sorulara ya da özgün deneme sınavlarına kadar olan süreçte gramer konuları ve soru tipleri adına tek başına yetecek bir kaynak olarak sizlere sunulmaktadır. Bu kitap ile amaç çıkmış sorular öncesine kadar dil bilgisi ve soru tiplerini tek bir kitaptan çalışarak daha kısa sürede ve aynı mantık doğrultusunda sınava hazırlanmanızdır.
YDS Sınav Stratejileri isimli yayının birinci bölümünde dil bilgisi konuları ve testleri mevcuttur. Kitabı benzerlerinden farklı kılan husus deneme sınavları çözmeye başlamadan önce gramer bilginizi pekiştirmek ve mükemmel bir gramer bilgisi ile sınava girmenizi sağlayacak ayrıntılı bir konu anlatımının bu kitapta sizlere sunulmuş olmasıdır.
İkinci bölümde ise sınavda dil bilgisi konuları sonrasında karşınıza çıkacak soru tipleri üzerinde durulmuştur. İkinci bölümde her soru tipi ile ilgili ayrı ayrı stratejiler ve kurallar verildikten sonra ilgili konunun ardından özgün olarak hazırlanan testleri yaparak ve konuyu pekiştirerek verilen stratejilerin etkili olup olmadığını görebilirsiniz.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Birinci Kitap: Gramer Konu Anlatımı
.
İkinci Kitap: Soru Tipleri