KPSS A Grubu Makro İktisat ve Para–Banka–Kredi Konu Anlatımı  Dilek Erdoğan Kurumlu  - Kitap

KPSS A Grubu Makro İktisat ve Para–Banka–Kredi Konu Anlatımı

1. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
512
Barkod:
9786053646242
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Toplumda en değerli beseri sermayemiz olan sizler, yıllarca girdiğiniz sınavlardan sonra yeni bir sınavla daha karsı karsıyasınız. Devlet kurumlarına atanmak, özellikle uzman ve müfettis olabilmek için önce KPSS barajını geçmeli ve o sınavlara KPSS Alan Bilgisi'nden alacağınız puanlarla basvuru hakkı elde etmelisiniz. Zor bir süreçle karsı karsıyasınız fakat bu sürecin sonunda elde edeceğiniz mevkileri düsünürseniz bu güçlüklere çok daha rahat katlanabilirsiniz.
Bu çok önemli olan süreçte, Alan Bilgisi'nde biliyoruz ki hepinizin en büyük korkularından biri "iktisat". Analizleri, formülleri, yorumları... İktisatda her gün yeni birsey kesfeder; engin bir denizde istediğiniz kadar açılabilirsiniz! Fakat bizim amacımız bu denizde sizi kaybetmek değil güvenli bir yolla sonuca ulastırmaktır.
Bu amaçla hazırlanan kitabımızda size en pratik ve en kolay test yöntemleriyle iktisadı öğretmek ve her seyden önemlisi korkulan değil sevilen bir iktisat dersi sunmak hedeflenmistir. Ayrıca sadece KPSS soruları değil, kurumların müfettislik ve uzmanlık sınav soruları da dikkate alınarak KPSS sonrası da kütüphanenizde bulunması gereken bir kitaba dönüstürülmüstür.