Başarılı Bir İşletme İçin Yeni Girişimcilik Vedat Kahyalar  - Kitap
Başarılı Bir İşletme İçin

Yeni Girişimcilik

1. Baskı, 
Eylül 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x20
Sayfa:
200
Barkod:
9789756335901
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Girişimcilik, ülkemizin kalkınması için, insanımızın mutluluğu için en önemli iş kaynağıdır... KOSGEB tarafından desteklenen girişimcilik, Cumhuriyet tarihinin en önemli inovasyon uygulamalarından biridir. Bu destekler sayesinde her eğitim düzeyinden on binlerce kişi yararlı eğitimler almış, yeni işyerleri kurulmuş, kurulmaya da devam etmektedir.
Girişimcilik için yapılmakta olan eğitimlerin KOSGEB'in verdiği hibeler kadar değerli olduğu bu kursları alan kursiyerler tarafından da teslim edilmektedir. Bu kitabın hazırlanmasındaki en önemli amaç; Girişimcilikle ilgili eğitim almamış, eğitim almış ancak üzerinden uzun zaman geçmiş, ya da yanlış uygulamalarla işini kapatmak zorunda kalmış girişimci adaylarımızın iş kurmalarına, kendilerini ve işlerini geliştirmeye ve biraz da eğitimcilerimize yardımcı olabilmektir.
Bu kitap, KOSGEB girişimcilik eğitim programına uygun olarak hazırlanmıştır. Sadece yeni girişimcilerimiz için değil, işini geliştirmek isteyen işletmecilerimiz için de yararlı bir rehber niteliğindedir.