Elit ve Elit Olmayan Futbol Oyuncularının Karar Verme Performanslarının Karar Verme Hızı ve Verilen Kararın Doğruluğu Açısından Karşılaştırılması Halit Egesoy  - Kitap

Elit ve Elit Olmayan Futbol Oyuncularının Karar Verme Performanslarının Karar Verme Hızı ve Verilen Kararın Doğruluğu Açısından Karşılaştırılması

1. Baskı, 
Şubat 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
97
Barkod:
9786257045445
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Futbol oyuncularının kalitesini belirlemede; fiziki-kondisyonel özellikler önemli olduğu gibi psikolojik faktörlerde önemlidir. Bu psikolojik faktörlerden özellikle bilişsel özellik büyük önem taşımaktadır.
Bu amaçla spor araştırmacıları ve spor eğitimcileri, sporcunun karar verme yeteneğini geliştirmek için bir takım çalışmalar yapmaktadırlar. Bu çalışmalar, sportif başarı için oldukça önemli ve de gereklidir. Bu çalışmaların antrenmanlarda uygulanması neticesinde, sporcuların yaratıcılıklarını ve karar verme yeteneklerini geliştirdikleri ve daha başarılı oldukları gözlemlenmiş.
Bu çalışma, yüksek lisans tez araştırmasının tamamından üretilmiş ve kitap haline getirilmiş. Araştırma, Elit ve Elit Olmayan Futbol Oyuncularının Karar Verme Performanslarının Karar Verme Hızı ve Verilen Kararın Doğruluğu Açısından Karşılaştırılması amacıyla yapılmış.
(Girişten)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Karar Vermenin Tanımı, Çeşitleri ve Aşamaları
.
Sporda Karar Verme
.
Futbolda Karar Verme
Kitapla İlgili Kategoriler