Siyasal İletişim Prof. Dr. Aysel Aziz  - Kitap

Siyasal İletişim

7. Baskı, 
Şubat 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
268
Barkod:
9786051334813
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
168,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Siyasal İletişim kitabının 6. basımı, 2014 yılında çıkan 5. basımının aynısıdır. Aradan geçen kısa zaman içerisinde herhangi bir değişiklik yapılmasına ihtiyaç duyulmamıştır.
Kitapta iletişim olgu ve süreci, iletişim olgusu temeline dayanılarak, ancak siyasal söylemin de özellikleri dikkate alınarak anlatılmaktadır. Geniş tanımı ile tüm siyasal iletişim aktörleri, siyasal söylemdeki özellikler, türler, yöntem ve teknikler ile siyasal iletişimde kendine özgü bir yeri bulunan medya ve siyasal iletişim ilişkisi; kitabın üzerinde özellikle durduğu olguları oluşturmaktadır.
Kitap, siyasal iletişim aktörlerinden siyasal partilerin iletişimine özel bir yer vermekte ve siyasal partilerin gerek geniş ve gerekse dar zaman dilimleri içerisinde yapılan siyasal kampanyaları ve özellikle seçim kampanyaları üzerinde ağırlıklı olarak durmakta; Türk siyasal yaşamından örnekler vererek çok yakın tarihin siyasal kampanyalarını yorumlayarak anlatmaktadır.
Kitabın son kısmında ise siyasal iletişim ile ilgili olarak dünyada ve Türkiye'de yapılan araştırmalara değinilerek genel bir değerlendirme yapılmaktadır.
Kitapla İlgili Kategoriler