Fransızca Dilbilgisi Kemal Çelik  - Kitap

Fransızca Dilbilgisi

1. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
480
Barkod:
9786055542351
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap Fransız dilinin bütün dilbilgisi konularını eksiksiz ele almıştır. Kitap en rahat şekilde kullanılabilecek biçimde hazırlanmıştır. Yine de izah etmek gereken birkaç nokta vardır. Kitabın birçok bölümünde, ilk önce dilbilgisi kuralı açıklamalar ile verilmiş, daha sonra aynı kural tabloyla detaylandırılmıştır. Anlama kolaylığı oluşturabilmek için bir ok konu farklı şekillerde birkaç kez ele alınmıştır.
İsimler ve sıfatlarla ilgili tablolar, kuralı öğrenen kişinin kafasında kuralların somut bir biçimde yer etmesini sağlayacaktır. Ayrıca kitapta daha önce Türkçe olarak ele hiç alınmamış birçok kelime listesi vardır. İstek kipinin kullanıma dair tablolar, edat öbekleri, bağlaçlar listesi, mastar kipinin kullanımı gibi birçok tablo, çok büyük oranda bu konuların tamamen zihne yerleşmesini sağlayacaktır. Ayrıca kitapta çok kapsamlı bir kelime hazinesi vardır.
Aynı zamanda küçük ve özlü bir sözlük vazifesi de görebilecektir. Her konuyla ilgili verilen kelime listeleri, kelime hazinesinin temelini oluşturacak ve bu kelimelerin düzgün ve doğru cümlelerde kullanılmasına imkân tanıyacaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Zengin İçerik
.
Özgün Anlatım
.
Tablolarla Gösterim
.
Detaylı Konu Anlatımı
.
Çok Sayıda Kelime Listesi
Kitapla İlgili Kategoriler