Sistem Analizi ve Tasarımı Berk Ayvaz, Oğuz Borat  - Kitap

Sistem Analizi ve Tasarımı

1. Baskı, 
Eylül 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
264
Barkod:
9786254175459
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
203,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Ülkemizdeki üniversitelerin başta Bilgisayar Mühendisliği olmak üzere Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri vb. bölümlerinin müfredatlarında Sistem Analizi ve Tasarımı ya da buna benzer isimlerde dersler yer almaktadır. Özellikle piyasadaki kitaplara bakıldığında sistem tasarımı ve analizi konusunun daha çok bilgisayar ve bilişim ekseninde ele alındığı görülmektedir.
İşbu çalışma ile daha geniş bir bakış açısından her mühendislik disiplinindeki öğrenciler, akademisyenler, profesyonel meslek sahipleri gibi birçok farklı yararlanıcının istifade edebileceği bir eser ortaya konulmaya çalışılmıştır. Bu bakımdan her bölümde mümkün olduğu kadar sade bir dil kullanılmıştır.
Alan yazındaki telif eser boşluğunu doldurması amacıyla kaleme alınan bu kitap, hem lisans ve lisansüstü eğitim seviyesinde bir ders kitabı olarak hem de bu alanda temel bilgi ve beceri elde etmek isteyen öğrenci, meslek erbabı ve akademisyenler için bir başucu kitabı olarak kullanılabilir.