Katılım Bankalarında Kredi Derecelendirmesi  ve Etkin Subjektif Kriterlerin Anket Yöntemi ile Ölçümü Mehmet Yeşilyaprak  - Kitap

Katılım Bankalarında Kredi Derecelendirmesi

ve Etkin Subjektif Kriterlerin Anket Yöntemi ile Ölçümü

1. Baskı, 
Ocak 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
278
Barkod:
9786053777182
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
239,50
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Katılım bankacılığının ve kredi derecelendirmesinin her geçen gün önem kazanması nedeni ile bu çalışma, gerek teorik gerekse de pratik bir bakış açısıyla hazırlanmış ve Türkiye’ye özgü verilerle faktör analizleri, istatistiki analizler yapılmıştır.
Toplam beş bölümden oluşan çalışmada katılım bankacılığına genel bir bakış yapılmış, katılım bankalarında kredi ve risk, katılım bankalarında kredi derecelendirmesi ve şirket derecelendirme yaklaşımları, Türkiye katılım bankalarında kredi derecelendirmede objektif, subjektif kriterler kullanımı ile ilgili bir takım çıkarımlarda bulunulmuştur. Son bölümde ise katılım bankalarında subjektif kriterler karşılaştırılmış ve anket yöntemiyle kredi derecelendirmede kullanılan en etkin subjektif kriterler saptanmıştır.
Bu kitap, Üniversitelerin İşletme, Finans ve Bankacılık Bölümlerinde lisans ve yüksek lisans düzeylerinde öğrenim gören öğrenciler, iş hayatında kredi derecelendirmesi ile görevli uzmanlar, analistler ve tüm ilgi duyanlar için hazırlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Katılım Bankacılığı
.
Katılım Bankalarında Kredi ve Risk
.
Katılım Bankalarında Kredi Derecelendirmesi ve Şirket Derecelendirme Yaklaşımı
.
Türkiye Katılım Bankalarında Kredi Derecelendirmede Objektif, Subjektif Kriter Kullanımı
.
Katılım Bankalarında Subjektif Kriterlerin Karşılaştırılması ve Etkin Subjektif Kriterlerin Anket Yöntemi ile Ölçümü